Prima pagină » NOU: Plata facturilor apă- canal pe internet

NOU: Plata facturilor apă- canal pe internet

Facturile Nova Apaserv se pot plăti acum și online pe internet, direct pe site-ul operatorului www.apabotosani.ro. Utilizatorii care au cont pe pagina web a operatorului își pot achita facturile de apă-canal. Evoluția etapizată a dezvoltării paginii de internet a dus la îmbunătățirea continuă a comunicării cu utilizatorii, astfel încât, dacă până nu demult era operațională doar facilitatea de a se înregistra indexul contoarelor și ulterior de a se consulta situația facturilor, începând cu luna decembrie 2011 a fost posibilă și transmiterea facturilor prin e-mail, iar de la mijlocul lunii februarie 2012 există posibilitatea plăților online. 

 

„Sistemul de plată online folosește un instrument modern de securitate maximă 3D SECURE ce reprezintă cel mai simplu, mai comod și mai rapid mod de plată a facturii dumneavoastra de apă-canal, fără a se percepe nici un comision. Pentru această modalitate de plată este nevoie ca utilizatorii să dețină carduri acceptate la plata online, în general cele emise sub sigla Visa sau Mastercard. Suntem a doua companie din țară în acest domeniu care dezvoltă și pune la dispoziția clienților săi un sistem de plată online a facturilor emise pentru serviciile prestate”, a declarat Maricel Georgescu, directorul general al Nova Apaserv.

Acesta a precizat că efortul de a oferi beneficiarilor serviciilor Nova Apaserv această tehnică modernă a izvorât din dorința de a fi mai aproape de clienți și de a le facilita acestora accesul la servicii personalizate, accesibile non-stop, de oriunde și care să îi scutească de deplasarea la sediile companiei sau ale băncilor.

„Avem convingerea că prin această alternativă care reprezintă viitorul, răspundem nevoilor clienților care vor apela la serviciile online în număr tot mai mare”, a precizat Georgescu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)