Prima pagină » Buhăianu: „Nici măcar Ponta şi Antonescu nu mai vorbesc de măriri de salarii”

Buhăianu: „Nici măcar Ponta şi Antonescu nu mai vorbesc de măriri de salarii”

Pentru prima dată după Revoluţie, politicienii par ca nu vor mai aborda un an electoral cu promisiuni despre creşteri uriaşe de salarii şi pensii, despre mii de kilometri de autostrăzi. Deputatul PDL Cătălin Buhăianu este de părere că soluţiile luate de actuala putere sunt cele mai bune pentru economia României şi cele mai bune pentru a ne ajuta să avem o creştere economică durabilă şi nu una bazată pe un boom speculativ, cum a fost cel imobiliar.

„Opoziţia nu are soluţii mai bune. Nici măcar Ponta şi Antonescu nu mai vorbesc de măriri de salarii”, a declarat Buhăianu.

Deputatul PDL este de părere că situaţia din judeţul Botoşani, unde în ultimii patru ani s-au construit drumuri, poduri, şcoli şi grădiniţe, locuinţe ANL, reţele de apă şi canalizare, incubatoare de afaceri dovedeşte că PDL a avut strategia cea mai potrivită pentru a depăşi perioada de criză.

„Primăriile PSD şi PNL au primit în această guvernare mai mulţi bani decât au primit în toate celelalte guvernări PSD şi PNL. Pentru noi investiţiile au fost pe primul loc indiferent de culoare politică a primarului. Aşa cum am făcut noi era bine dacă făceau şi ceilalţi înaintea noastră”, a precizat Buhăianu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change