Prima pagină » Ţigări confiscate de jandarmi în piaţă

Ţigări confiscate de jandarmi în piaţă

Sute de pachete de ţigări confiscate de jandarmii botoşăneni de la contrabandiştii din Piaţa Centrală. Ţigaretele au fost găsite asupra a cinci persoane. Un alt botoşănean a fost sancţionat pentru refuz de legitimare şi injurii adresate jandarmilor.

 

Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au executat acţiunea punctuală pe linia comercializării de produse accizabile, vineri, între orele 10.00 – 12.00, lîn Piaţa Centrală a municipiului Botoşani.
Jandarmii au depistat cinci persoane care comercializau ţigări, de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, asupra acestora fiind găsită cantitatea de 270 de pachete de ţigări. Pachetele de ţigări au fost confiscate, urmând a fi luate împotriva contravenienţilor măsurile legale care se impun, conform prevederilor Codului Vamal.
„Totodată, jandarmii l-au sancţionat contravenţional pe numitul B.M., în vârstă de 33 de ani, conform prevederilor legii 61/1991 , pentru refuz de legitimare, adresare de injurii şi provocare de scandal”, a declarat plutonier major Dan Izotov, subofiţer relaţii publice în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change