Prima pagină » Bătut cu pumnii şi picioarele peste faţă de necunoscuţi

Bătut cu pumnii şi picioarele peste faţă de necunoscuţi

Un dorohoian a ajuns vineri la spital, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a toracelui de către două persoane necunoscute. Bătăuşii au fost imediat identificaţi de jandarmi.

„Vineri, 17 februarie, în jurul orei 00.30, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani s-a deplasat, în urma unui apel 112, pe strada Aleea Criva din municipiul Dorohoi, fiind sesizat faptul că un tânăr a fost lovit cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a toracelui, de către două persoane necunoscute, şi acuză dureri, solicitând şi intervenţia unei ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Dan Izotov, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Botoşani.
Echipajul de jandarmi s-a deplasat la faţa locului, iar în urma verificărilor efectuate a stabilit faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificaţi A.M.G., de 28 de ani şi M.C., de 22 de ani, din municipiul Dorohoi, care se fac vinovaţi de săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, conform art.180 din Codul Penal.
Persoana agresată a fost transportată la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
Dosarul cu actele premergătoare va fi înaintat de către jandarmi Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change