Prima pagină » Portariuc: „Lista de consilieri locali PSD conţine nume noi, oameni care reprezintă ceva”

Portariuc: „Lista de consilieri locali PSD conţine nume noi, oameni care reprezintă ceva”

PSD schimbă lista consilierilor locali pentru viitoarele alegeri locale din vară. Ovidiu Portariuc, candidatul USL la Primăria municipiului Botoşani, a declarat că social-democraţii pregătesc o listă pe placul botoşănenilor.

„Ne apropiem de finalizarea listei pentru Consiliul Local şi am încercat să ţinem cont de cerinţa străzii, primenirea clasei politice. Lista va conţine nume noi, oameni care reprezintă ceva în domeniile din care provin, care au realizat ceva, şi cu o personalitate puternică şi care pot să-şi susţină un proiect în CL. Eu ca şi candidat voi susţine foarte mult acest principiu, sper ca şi cu liberalii ca listele la Municipal să conţină nume noi care să garanteze populaţiei nume noi. Am înţeles mesajul oamenilor şi dorim să pornim această schimbare. Democraţia se reconstruieşte în 2012”, a declarat Portariuc.

Senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele PSD Botoşani, a declarat că momentan se negociază cu PNL numărul consilierilor pentru fiecare partid, având în vedere că va fi o listă comună. „Noi am propus trei la doi, trei pentru noi şi doi pentru ei, iar liberalii au cerut unu la unu. Vom vedea ce se stabileşte la nivel central”, a declarat Marcu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

Video