Prima pagină » PDL şi-a stabilit 52 de candidaţi la primării

PDL şi-a stabilit 52 de candidaţi la primării

Democrat-liberalii botoşăneni au reuşit să-şi stabilească deja candidaţii pentru funcţiile de primari în 52 de localităţi. Cristian Achiţei, secretarul executiv al PDL, a declarat că sondajul comandat a fost finalizat şi este folosit ca şi instrument de lucru în cadrul partidului. Acesta anunţă că USL are 20 de comune unde candidaţii PDL se vor impune.

„Lucrăm de o lună de zile la evaluarea candidaţilor în urma sondajului. Am făcut pe colegiile Flămânzi şi Dorohoi, dar şi cele două colegii din Botoşani. Nu am terminat pe Darabani şi Săveni, dar se lucrează. Deja au fost desemnaţi 52 de candidaţi de primari, următoarea săptămână definitivăm lista cu candidaţi la primăriile din judeţ integral, precum şi la preşedinţia CJ cu respectarea statutului, adică Biroul Permanent Judeţean propune candidaturile, în cel mult două săptămâni, propunerea trebuie să treacă de Votul Colegiului Director la începutul lui martie, iar desemnarea CJ se face în şedinţă de coordonare judeţean”, a declarat Achiţei.

Acesta a precizat că sunt două-trei cazuri în care actualii primari PDL ar putea fi înlocuiţi de alţi candidaţi. „Dintre actualii primari avem o evaluare pe 2-3 primari care nu ar pierde dar e posibil să avem un candidat mai bun. Le recomand celor din USL să afle că au 20 de localităţi unde sunt pregătiţi să piardă şi le vom crea surprize mari”, a mai spus Achiţei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change