Prima pagină » Ţâbuleac: „Cei de la USL au dat dovadă de lipsă de simţ a măsurii, lăcomie şi chiar ură faţă de proprii cetăţeni”

Ţâbuleac: „Cei de la USL au dat dovadă de lipsă de simţ a măsurii, lăcomie şi chiar ură faţă de proprii cetăţeni”

Dezastrul produs de votul consilierilor judeţeni USL prin care au lăsat fără buget Direcţia de Drumuri şi Poduri Judeţene în plină iarnă este aspru taxat de Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean. Ninsorile din ultimele săptămâni, care au îndatorat judeţul faţă de firma Transporturi Auto, cea care face deszăpezirea drumurilor judeţene, l-au făcut pe Ţâbuleac să-i critice aspru pe uselişti.

„Sunt convins că vom găsi o soluţie, chiar şi aceea a deblocării fondurilor alocate judeţului Botoşani şi care nu au putut fi repartizate din caza faptului că cei de la USL au dat dovadă de lipsă de simţ a măsurii, lăcomie şi chiar ură faţă de proprii cetăţeni. Lucrurile acestea nu pot fi întinse pe o perioadă lungă de timp, la un moment dat sunt convins că vor veni la masa tratativelor şi ne vom înţelege cu privire la un proiect de repartizare echilibrat”, a declarat Ţâbuleac.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)