Prima pagină » Şapte maşini cu ajutoare au plecat din Botoşani spre sinistraţii din Brăila

Şapte maşini cu ajutoare au plecat din Botoşani spre sinistraţii din Brăila

Şapte maşini încărcate cu peste 40 de tone de ajutoare, colectate de la botoşăneni la iniţiativa Instituţiei Prefectului Botoşani, au plecat, în această dimineaţă, spre sinistraţii din judeţul Brăila.
Ajutoarele constau în alimente (20,5 tone), apă şi lemne de foc şi au fost donate de diferite societăţi comerciale din judeţ, dar şi de oameni cu suflet.

Cele 20,5 tone de alimente neperisabile (conserve, făină, ulei, orez, zahăr, pâine, dulciuri) au fost încărcate în maşini, în cursul zilei de ieri, de la Cercul Militar din municipiul Botoşani, acolo unde a fost organizat punctul de colectare.
„Impresionaţi de drama prin care trec persoanele afectate de căderile masive de zăpadă din ultima perioadă, angajaţii ISU Botoşani au contribuit şi ei cu 70 de pachete de alimente (orez, zahăr, conserve, paste făinoase, dulciuri)”, a declarat plutonier major Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.
Convoiul umanitar a plecat la ora 6.00 din curtea ISU Botoşani. La intrarea în judeţul Brăila va fi aşteptat de un reprezentant al ISU Brăila.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change