Prima pagină » Modernizarea sediului Centrului Militar a fost finalizată

Modernizarea sediului Centrului Militar a fost finalizată

Într-o lună de zile, Centrul Militar Judeţean va funcţiona în noul sediu de pe strada Sucevei, într-o fostă clădire a unităţii militare din zonă. Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a declarat că modernizarea sediului a costat 2,4 milioane de lei şi a fost suportată din bugetul propriu al judeţului.

„Zilele trecute am efectuat operaţiunea de recepţie la terminarea lucrărilor la noul sediu al Centrului Militar Judeţean din strada Sucevei. În acest moment se lucrează la deschiderea utilităţilor necesare şi, de asemenea, cei de la CMJ fac pregătiri pentru mutarea efectivă. Investiţia finalizată şi ce s-a făcut acolo reprezintă un lucru bun, prin intermediul bugetul judeţului am reuşit să redăm folosinţei o clădire destul de importantă din oraşul nostru şi să asigurăm CMJ spaţii şi condiţii de activitate mult mai bune decât au fost altă dată”, a declarat Mihai Ţâbuleac.

Lucrările de modernizare a sediului Centrului Militar au fost efectuate de firma Condacia SA Botoşani. 

În ceea ce priveşte fostul sediu al CMJ, din Bulevardul Mihai Eminescu, Ţâbuleac a precizat că proprietarul acelui imobil a încercat să facă foarte mulţi bani pe spinarea bugetului judeţului.

„De aproximativ un an nu mai avem treabă cu acest aşa zis proprietar şi cu imobilul din Bulevardul Eminescu. A trebuit să plecăm forţat de acolo, aş putea spune că acest proprietar a depăşit limitele rezonabile în ceea ce priveşte relaţia cu noi pentru că pur şi simplu a acţionat în aşa fel încât a dorit să speculeze situaţia şi să facă rost de bani mulţi pentru că noi avem obligaţia legală să asigurăm spaţii pentru CMJ, dar atunci am reuşit o bună comunicare şi înţelegere cu Ministerul Apărării Naţionale şi ne-am mutat provizoriu într-un imobil din incinta Cazărmii de pe Petru Rareş”, a completat preşedintele CJ.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change