Prima pagină » A furat două sacoşe cu alimente

A furat două sacoşe cu alimente

Un botoşănean din Critineşti a fost prins în flagrant, marţi, la scurt timp după ce a furat două sacoşe cu alimente dintr-un bar. Alimentele, în valoare de 200 lei, aparţineau unui tânăr din Hudeşti, care a sesizat poliţia.

„La data de 14 februarie, în jurul orei 19.30, Secția de Poliției Rurală 7 Darabani a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, de către Alin G., de 32 de ani, din comuna Hudești, județul Botoșani, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.25, în timp ce se afla într-un bar din localitate, i-au fost sustrase două sacoșe conținând produse alimentare în valoare de 200 lei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au depistat, în jurul orei 19.50, pe DN 29A, în localitatea Bașeu, comuna Hudești, un bărbat care avea asupra sa două sacoșe ale căror caracteristici şi conţinut corespundeau descrierii făcute de reclamant.
Bărbatul a fost identificat ca fiind Dănuţ M., de 43 de ani, din satul Baranca, comuna Cristinești, județul Botoșani. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cauza urmând a fi soluționată procedural.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)