Prima pagină » Tehnic Asist a câştigat în instanţă licitaţia de 2,5 milioane de euro de la Cordăreni

Tehnic Asist a câştigat în instanţă licitaţia de 2,5 milioane de euro de la Cordăreni

Compania botoşăneană Tehnic Asist SRL va efectua lucrările de modernizare a comunei Cordăreni, în valoare de 2,5 milioane euro, după ce a câştigat în instanţă procesul în care a contestat licitaţia acordată de primărie firmei Victor Construct SRL. Este vorba despre o licitaţie contestată de Tehnic Asist pentru că Primăria Cordăreni a dat ca şi criteriu de departajare între oferte viteza de deplasare a firmelor ofertante de la sediul companiei până la cel al primăriei.

Omul de afaceri Mirel Vlas a declarat că săptămâna trecută a primit hotărârea judecătorească prin care s-a dat câştig de cauză companiei Tehnic Asist în acest caz. „Vineri am primit hotărârea judecătorească prin care ni se dă nouă câştig de cauză în acest caz. De acum aşteptăm ordinul de începere a lucrărilor semnat de primarul din Cordăreni şi demarăm lucrările”, a declarat Mirel Vlas.

Asocierea de firme care a câştigat licitaţia iniţial a pus termen de predare 0,1 zile, adică două ore şi câteva minute. Dar Primăria nu a dat câştigătorul în funcţie de viteza de construire a proiectului, ci de deplasare a proiectului în forma scrisă şi pe CD-rom de la sediul societăţii la cel al Primăriei Cordăreni. Tehnic Asist a contestat rezultatul licitaţiei şi a câştigat în cele din urmă în instanţă. 

Cu 2,5 milioane de euro în comuna Cordăreni se vor asfalta aproape 10 kilometri de drum, se va construi o grădiniţă, se vor face lucrări la reţeaua de canalizare.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)