Prima pagină » Bugetarii cu datorii la apă, pârâţi şefilor. Lista datornicilor din bloc publicată pe casa scării

Bugetarii cu datorii la apă, pârâţi şefilor. Lista datornicilor din bloc publicată pe casa scării

Compania furnizoare de apă-canal în judeţul Botoşani, Nova Apaserv SA, a decis să treacă la măsuri inedite pentru a recupera creanţele de la populaţie. Dacă datornicii din blocuri se vor regăsi pe o listă publicată pe casa scării, bugetarii care au datorii la plata serviciilor de apă şi canalizare se vor regăsi pe liste care vor ajunge la directorii instituţiilor.

„Am trimis adrese instituţiilor publice prin care am cerut sprijinul în recuperarea creanţelor la plata serviciilor prestate de Nova Apaserv de la angajaţii lor. Am transmis şi la primării asemenea adresă atât pentru angajaţi, cât şi pentru beneficiarii de ajutoare sociale. Sperăm să găsim o modalitate de a recupera banii şi de la aceştia. Noi vom publica listele datornicilor la blocuri şi vom trimite directorilor de instituţii publice lista salariaţilor pe care-i au în subordine şi care au datorii la apă”, a declarat Maricel Georgescu, directorul general al Nova Apaserv.

Furnizorul de apă are de recuperat creanţe în valoare de 4,2 milioane de lei de la populaţie. Nova Apaserv a început deja debranşarea datornicilor care stau la case, a agenţilor economici şi a instituţiilor publice.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change