Prima pagină » Ţigări de contrabandă transportate cu sania

Ţigări de contrabandă transportate cu sania

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală unui bărbat din localitatea Darabani care transporta cu o sanie 32.800 ţigarete cu timbru de acciză R. Moldova.

 

„Acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Darabani au acţionat în zona de competenţă, oprind în oraşul Darabani, pentru control, un bărbat care transporta cu ajutorul unei sănii un colet împachetat în saci de polietilenă de culoare neagră. Poliţiştii de frontieră au procedat la legitimarea acestuia şi au stabilit că este cetăţeanul român Mihail M., de 44 de ani, domiciliat în localitatea Darabani, iar în urma controlului efectuat au descoperit în coletul transportat pe sanie 32.800 ţigarete, marca Temp, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră.

Ţigările, în valoare de 14.420 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele lui Mihail M. Poliţiştii de frontieră au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, dosarul urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, competent în soluţionarea cauzei.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)