Prima pagină » Persoană cu dizabilităţi salvată din ger de poliţişti

Persoană cu dizabilităţi salvată din ger de poliţişti

Continuă acţiunile poliţiştilor, în vederea prevenirii riscului de vătămare sau deces prin hipotermie a persoanelor fără adăpost sau aflate în alte situaţii de risc

„La data de 13 februarie, în jurul orei 13.40, în zona cartierului Parcul Tineretului a fost depistat de către poliţişti, D. Mihail de 68 ani, din comuna Lozna, judeţul Botoșani, persoană cu dizabilităţi. Bărbatul nu a putut să ofere detalii cu privire la împrejurările în care a ajuns în zona respectivă, acesta având asupra sa doar actul de identitate și o sacoșă goală”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

În această situaţie, având în vedere condițiilor meteo nefavorabile, pentru a se evita hipotermia sau victimizarea persoanei prin comiterea vreunei fapte de natură penală, poliţiştii au solicitat Serviciul de Ambulanță Botoșani, care a preluat persoana şi a transportat-o la Spitalul Județean Botoșani.
De asemenea, poliţiştii din comuna Lozna au înştiinţat membrii familiei cu privire la depistarea bărbatului şi transportarea sa la Spitalul Județean Botoșani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)