Prima pagină » Boschetari salvaţi din mâinile gerului de poliţişti

Boschetari salvaţi din mâinile gerului de poliţişti

Poliţiştii botoşăneni continuă acţiunile de depistare a persoanelor fără adăpost sau aflate în alte situaţii de risc, în vederea prevenirii riscului de vătămare sau deces prin hipotermie.

 

“La data de 13 februarie, în jurul orei 13.40, în zona cartierului Parcul Tineretului a fost depistat de către poliţşti, D. Mihail de 68 ani, din comuna Lozna, judeţul Botoşani, persoană cu dizabilităţi. Bărbatul nu a putut să ofere detalii cu privire la împrejurările în care a ajuns în zona respectivă, acesta având asupra sa doar actul de identitate şi o sacoşă goală”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.
În această situaţie, având în vedere condiţiilor meteo nefavorabile, pentru a se evita hipotermia sau victimizarea persoanei prin comiterea vreunei fapte de natură penală, poliţiştii au solicitat Serviciul de Ambulanţă Botoşani, care a preluat persoana şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Botoşani.
De asemenea, poliţiştii din comuna Lozna au înştiinţat membrii familiei cu privire la depistarea bărbatului şi transportarea sa la Spitalul Judeţean Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change