Prima pagină » PSD sare din nou la gâtul conducerii Modern Calor

PSD sare din nou la gâtul conducerii Modern Calor

Consilierii PSD au transmis un comunicat de presă prin care susţin că prin intervenţiile lor în cadrul Consiliului Local Botoşani nu au cerut diminuarea subvenţiei la căldură şi scumpirea preţului gigacaloriei ci reducerea subvenţiei în condiţiile rămânerii preţului neschimbat pentru populaţie, necesitatea intervenţiei asupra cheltuililor neproductive de miliarde cât şi a salariilor uriaşe ale conducerii de la Modern Calor.

“Noi credem că ieftinirea preţului la căldură se poate face nu doar crescând subvenţia, adică luând bani mai mulţi de la noi toţi din taxe şi impozite, ci şi prin creşterea eficienţei realizată de către echipa de mangement prin reducerea costurilor generale. Dar atunci când sumele alocate pentru protocol şi publicitate în 2012 sunt de 3 – 4 ori mai mari decât în 2011, avem serioase dubii în privinţa eficienţei acestui management”, se arată în comunicatul de presă al PSD Botoşani.

Consilierii locali social-democraţi susţin că impozitele cetăţenilor din Botoşani trebuie folosite cu eficienţă şi nu pentru a umfla conturile unora sau a altora. „Probabil de aici şi reacţia promptü a conducerii societăţii, când consilierii PSD au cerut informaţii suplimentare. Conducerea PDL a Modern Calor, ar trebui să nu mai dezinformeze populaţia, pentru că epoca propagandei de tip comunist a dispărut sau cel puţin aşa am vrea să credem. Constatăm şi de această dată superficialitatea cu care Cătălin Flutur tratează această problemă dar şi faptul că populaţia este în continuare intenţionat dezinformată, atâta timp cât site-ul Primăriei nu este funcţional de aproximativ 10 zile. Se pune astfel întrebarea cum are acces populaţia municipiului la informaţiile de interes public aşa cum prevede legea”, susţin social-democaţii în comunicatul de presă.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)