Prima pagină » Audi cu butelia de gaz ticsită cu ţigări de contrabandă

Audi cu butelia de gaz ticsită cu ţigări de contrabandă

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat duminică seară un autoturism care transporta ţigarete de contrabandă ascunse în butelia de gaz. Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost amendat contravenţional cu 5.000 lei.

 

„Duminică seară, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Ionel G., în vârstă de 40 de ani, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România. Poliţiştii de frontieră, acţionând în baza unor informaţii, au solicitat organului vamal efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Ca urmare a controlului efectuat de echipa mixtă de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a fost descoperită ascunsă în butelia de gaz a autoturismului cantitatea de 260 pachete de ţigări, marca Plugarul, timbrate Republica Moldova”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

Ţigările, în valoare de aproximativ 600 lei au fost ridicate în vederea confiscării, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat până la plata amenzii.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)