Prima pagină » Un şofer beat a distrus stâlpii pe de Calea Naţională

Un şofer beat a distrus stâlpii pe de Calea Naţională

Un şofer beat nu a mai văzut stâlpii ce despart sensurile de circulaţie de pe strada Calea Naţională şi i-a luat din plin cu maşina. După accident, şoferul a părăsit locul faptei.

„Ionuţ Alexandru T., de 32 ani, din comuna Mihai Eminescu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia, rulând pe Calea Națională din municipiul Botoșani, pe fondul vitezei excesive și a stării de ebrietate, a pierdut controlul autoturismului, împrejurare în care a intrat în coliziune cu mai mulți stâlpi ce despart sensurile de mers, după care a părăsit locul accidentului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, reuzultatul indicând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat; bărbatul a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Față de Ionuţ Alexandru T. s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală și părăsirea locului accidentului ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni, urmând a se propune soluție procedurală.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change