Prima pagină » Donaţi pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău la centru pentru donaţii deschis la Casa Armatei

Donaţi pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău la centru pentru donaţii deschis la Casa Armatei

Ei ne-au ajutat la inundaţii, noi îi putem ajuta acum! La iniţiativa prefectului Cristian Roman, autorităţile botoşănene vor deschide mâine dimineaţă, duminică 12 februarie, un centru în care botoşănenii pot face donaţii pentru sinistraţii din Vrancea şi Buzău. Centrul va fi la Casa Armatei, în spatele Primăriei.
Botoşănenii au acum şansa să întoarcă ajutoarele primite în 2007 şi în 2010.

„Noi ştim mai bine ca oricine ce înseamnă un ajutor atunci când este nevoie de el pentru că, din păcate, am trecut prin mai multe serii de inundaţii. Acum e şansa noastră să ne revanşăm pentru sprijinul primit şi să trimitem ajutoare pentru românii blocaţi în troienele de zăpadă din judeţele din sud-estul ţării. Ei ne-au ajutat pe noi la inundaţii, iar noi putem să-i ajutăm pe ei acum, când iadul alb s-a dezlănţuit acolo. Noi deschidem acest centru pentru donaţii în primul rând pentru alimente neperisabile”, a declarat prefectul Cristian Roman.

Astfel, botoşănenii pot face donaţii pentru sinistraţii din sud, alimente dar şi îmbrăcăminte şi alte bunuri care i-ar putea ajuta pe cei blocaţi sub zăpadă.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)