Prima pagină » Deputatul Dolineaschi face apel la botoşăneni şi dorohoieni să-i ajute pe sinistraţii din zonele afectate de zăpezi

Deputatul Dolineaschi face apel la botoşăneni şi dorohoieni să-i ajute pe sinistraţii din zonele afectate de zăpezi

Deputatul PSD Andrei Dolineaschi a adresat astăzi, 11 februarie, un apel către botoşăneni şi în special către locuitorii municipiului Dorohoi să vină în ajutorul sinistraţilor din judeţele Vrancea şi Buzău şi din celelalte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

„Cred că astăzi este rândul nostru să ne arătăm recunoştinţa faţă de cei care ne-au ajutat atunci când am fost loviţi de inundaţii. O mare parte din ajutoarele trimise în acele zile prin intermediul organizaţiilor PSD a venit din judeţele Vrancea şi Buzău, care astăzi se află sub zăpezi. De aceea, fac un apel către botoşăneni şi dorohoieni să întindem o mână de ajutor celor acum se confruntă cu mari dificultăţ, din cauza ninsorilor abundente”, a declarat Andrei Dolineaschi, care coordonează şi la nivel naţional strângerea ajutoarelor din partea organizaţiilor PSD.

Deputatul social-democrat a anunţat că începând de mâine, de la ora 9:00, dorohoienii pot aduce ajutoarele pentru sinistraţi la Cabinetul Parlamenetar din municipiul Dorohoi Str. Grigore Ghica nr. 3, Bloc C5, parter.
Potrivit unei adrese transmise de conducerea centrală a PSD către filialele judeţene ale partidului, principalele produse de care e nevoie în zonele afectate sunt „alimentele neperisabile, cu termenul de valabilitate de cel puţin şase luni de zile, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute (conserve, paste făinoase, făină, ulei, mălai, zahăr, orez, biscuiţi, ciocolată, apă minerală, ceai, cafea etc.)”.

„De asemenea, sunt foarte utile lopeţile pentru deszăpezire, aparatele de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid (sobe de mici dimensiuni), precum şi generatoarele pentru producerea energiei electrice”, se mai arată în textul adresei PSD.
Un alt centru de colectare va fi organizat şi în municipiul Botoşani, de către organizaţia PSD a judeţului.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)