Prima pagină » Ţurcanu anunţă că USL îşi prezintă candidaţii pe 15 martie

Ţurcanu anunţă că USL îşi prezintă candidaţii pe 15 martie

Liderul PNL Botoşani, deputatul Florin Ţurcanu, a declarat că USL îşi va prezenta candidaţii pentru alegerile locale pe 15 martie. Totodată, deputatul liberal susţine că şi tensiunile dintre PNL şi PC vor fi aplanate până atunci.

„E greu, nu e uşor, dar am găsit şi vom găsi toate soluţiile morale şi corecte pentru a stabili candidaturile în USL. Am avut discuţii la nivel central în ceea ce priveşte PC. Vom găsi soluţii de a rezolva toate neînţelegerile care au apărut aşa de undeva din of-uri mai vechi. USL s-a făcut pentru români şi noi în cadrul USL nu plătim poliţe mai vechi. O să desemnăm toate poziţiile unde vom pune candidaţi PNL, PSD şi PC şi vom ieşi pe 15 martie să-i prezentăm”, a declarat Ţurcanu.

Negociatorul liberalilor cu PSD şi PC este Gheorghe Sorescu, iar acesta a precizat că după stabilirea candidaţilor se va veni cu o declaraţie comună a celor trei partide.
În ceea ce priveşte tensiunile dintre PNL şi PC, cauzate de declaraţiile lui Paul Onişa, preşedintele conservatorilor, care a spus că Ţurcanu are doar 14% în sondaje şi nu îl poate susţine, iar reacţia acestuia a fost de a-l ameninţa pe conservator că nu va mai rămâne în USL, acestea au fost tranşate printr-o declaraţie care arată cum se face politica la noi. „Politicienii la nervi spun multe, dar acum e alta situaţia”, a spus Ţurcanu.

 

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change