Prima pagină » Şeful liberalilor din municipiu va protesta faţă de clasa politică actuală

Şeful liberalilor din municipiu va protesta faţă de clasa politică actuală

Protest inedit! Un politician va protesta în stradă faţă de actuala clasă politică. Liberalul Gheorghe Iavorenciuc, preşedintele PNL Organizaţia municipală Botoşani, a anunţat că va ieşi în stradă în semn de solidaritate cu cei 10-20 de protestatari care au fost zilnic pe trotuarul de lângă Teatrul Mihai Eminescu pentru a protesta faţă de actuala putere, dar şi faţă de întreaga clasă politică.

„În faţa casei mele, a Prefecturii, o parte din oameni îşi exprimă credinţa că se vor schimba câte ceva în această ţară. Ce aşteaptă ei? Să nu se ajungă din nou la pleacă unii şi vin alţii. Ei se întreabă de ce să-i schimbăm pe aceştia cu liberali sau ceilalţi. Voi ieşi şi eu în semn de solidaritate şi voi purta o banderolă albă. Noi din interiorul liberalilor dorim să se schimbe clasa politică şi suntem alături de ei”, a declarat Iavorenciuc.

Întrebat dacă vor mai veni şi alţi liberali alături de el, Iavorenciuc a declarat că el militează pentru o transformare radicală a clasei politice, pentru ca la viitoarele alegeri în primul rând PNL să vină şi să propună oameni de bună credinţă, bine pregătiţi profesional care să-i reprezinte pe cetăţeni. „Singur sau cu ceilalţi eu voi milita. Dorinţa este să nu se mai continue cu acelaşi procedeu politic. Eu aş dori să se prezinte o ruptură, să înţeleagă clasa politică că ţara vrea o schimbare”, a completat Iavorenciuc.

Acesta a făcut referire şi la modul în care s-a făcut politică în Consiliul Judeţean prin votul dezastruos al USL-ului care a lăsat Consiliul Judeţean, Direcţia de Drumuri fără bani pentru deszăpeziri.
„Politica e privită per ansamblu, dar e o problemă de structură şi trebuie să umbli la legea electorală. Eu ţin la chestiunea ca un consilier local să răspundă de o zonă din oraş, un consilier judeţean să răspundă de trei localităţi. Nu se poate merge la infinit pe această lipsă de răspundere”, a încheiat preşedintele liberalilor din municipiul Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)