Prima pagină » S-a ţinut de cuvânt: Iavorenciuc a ieşit alături de protestatari

S-a ţinut de cuvânt: Iavorenciuc a ieşit alături de protestatari

Preşedintele PNL Organizaţia municipală, Gheorghe Iavorenciuc, s-a ţinut de cuvânt şi astăzi a ieşit alături de protestatarii de lângă Teatrul „Mihai Eminescu”. Iavorenciuc a declarat astăzi la conferinţa PNL că vrea prin acest protest să fie solidar cu ceilalţi protestatari şi să le arate că şi în politică există oameni care vor schimbarea modului în care se face acum politică.

Iavorenciuc a purtat o banderolă albă în semn de solidaritate cu protestatarii.

VEZI DECLARAŢIILE LUI IAVORENCIUC LA AMIAZĂ

„În faţa casei mele, a Prefecturii, o parte din oameni îşi exprimă credinţa că se vor schimba câte ceva în această ţară. Ce aşteaptă ei? Să nu se ajungă din nou la pleacă unii şi vin alţii. Ei se întreabă de ce să-i schimbăm pe aceştia cu liberali sau ceilalţi. Voi ieşi şi eu în semn de solidaritate şi voi purta o banderolă albă. Noi din interiorul liberalilor dorim să se schimbe clasa politică şi suntem alături de ei”, a declarat Iavorenciuc.
„Singur sau cu ceilalţi eu voi milita. Dorinţa este să nu se mai continue cu acelaşi procedeu politic. Eu aş dori să se prezinte o ruptură, să înţeleagă clasa politică că ţara vrea o schimbare”, a completat Iavorenciuc.
„Politica e privită per ansamblu, dar e o problemă de structură şi trebuie să umbli la legea electorală. Eu ţin la chestiunea ca un consilier local să răspundă de o zonă din oraş, un consilier judeţean să răspundă de trei localităţi. Nu se poate merge la infinit pe această lipsă de răspundere”, a încheiat preşedintele liberalilor din municipiul Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)