Prima pagină » Nu-şi mai încap în PeNe(L) după ce au citit sondajele: Ţurcanu se declară de pe acum şef al judeţului

Nu-şi mai încap în PeNe(L) după ce au citit sondajele: Ţurcanu se declară de pe acum şef al judeţului

Sondajele de opinie bat orice urmă de raţiune! Florin Ţurcanu se declară de pe acum câştigător al alegerilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, chiar dacă alegerile sunt în iunie, iar liberalii se şi văd călcând în picioare PDL alături de partenerii din PSD.

 

Mai mult, Ţurcanu spune că banii blocaţi la nivelul Consiliului Judeţean ca urmare a contestaţiei depusă de Instituţia Prefectului faţă de modul în care USL, care deţinea majoritatea, a împărţit banii judeţului, lăsând Drumurile Judeţene fără bani de deszăpezire, vor forma cel mai mare fond de rulment din istorie şi el ca preşedinte al CJ îl va avea la dispoziţie.

„Noi am făcut un sondaj pe 10% din tot ce înseamnă alegători din judeţ. Am avut o discuţie cu cineva care are sondajul partidului de guvernământ şi diferenţa este de cel mult două procente pentru fiecare localitate. USL are o majoritate atât la Consiliul Judeţean, cât şi la cele locale. La preşedinţia Consiliului Judeţean nu se poate lua în discuţii pentru că sunt diferenţe foarte mari între mine şi ceilalţi. Mai rămâne să ne batem în municipiul Botoşani”, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele PNL.

Declaraţiile acestuia sunt contradictorii cu cele ale PDL. Deputatul Cătălin Buhăianu a spus că nici în sondajul PDL, nici în cele făcute de PSD şi PNL, USL nu are peste 50%, iar Florin Ţurcanu nu conduce sondajele pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, fiind în spatele actualului preşedinte Mihai Ţâbuleac.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)