Prima pagină » Bucătărie incendiată de o oală cu mâncare uitată pe aragaz

Bucătărie incendiată de o oală cu mâncare uitată pe aragaz

Un incendiu izbucnit joi seară, într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Viilor din municipiul Botoşani, a fost stins de pompieri înainte de a se solda cu pagube materiale însemnate.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat puţin după ora 22.00, că iese fum din apartamentul Mariei V., situat la parterul blocului.

Ajunşi la faţa locului, salvatorii au fost nevoiţi să forţeze uşa de la intrarea în apartament. Intraţi în locuinţă, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în bucătărie. Ardeau o oală cu mâncare uitată pe aragazul aflat în funcţiune, o perdea şi un prosop. Proprietara, în vârstă de 54 de ani, a fost găsită în pat, fiind uşor intoxicată cu fum. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, însă a refuzat să fie transportată la spital. Incendiul a fost stins în câteva minute, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 100.000 lei.
„I.S.U. Botoşani recomandă botoşănenilor să supravegheze pe timpul funcţionării aparatele de pregătire a hranei”, a declarat plutonier major Dorina Lupu, purtător de cuvânt al ISU Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)