Prima pagină » Horor: anchetatorii au găsit membrele femeii decapitate în zona industrială. Căutările continuă

Horor: anchetatorii au găsit membrele femeii decapitate în zona industrială. Căutările continuă

Anchetatorii botoşăneni au descoperit membrele femeii decapitate găsite într-un subsol de bloc în zona Manoleşti Deal, mai sus de fosta fabrică de lapte. Aurel Simion, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a declarat că în această perioadă continuă căutările.

„Sunt acum poliţişti la faţa locului care caută părţi din corpul femeii”, a declarat Simion.

Femeia hăcuită se numeşte Iuliana Dancăi, de 73 ani, iar principalii suspecţi în acest caz sunt Constantin Ailoaiei, nepotul femeii, şi Tamara Ailoaiei, fiica bătrânei.

Reamintim că, în după amiaza zilei de 06.02.2012, în subsolul inundat al unui bloc din Municipiul Botoşani a fost identificată o sacoşă ce conţinea segmente ale unui corp uman de sex feminin, ambalate în saci menajeri.
În urma necropsiei efectuată la data de 07.02.2012, s-a stabilit că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio respiratorii acute urmarea unui traumatism toracic cu multiple plăgi înţepate-tăiate produse prin loviri repetate cu un obiect înţepător tăietor.

După ce a fost omorâtă, femeia a fost decapitată, i-au fost tăiate mâinile şi picioarele, iar trunchiul corpului a fost aruncat în subsolul blocului, ascuns într-o sacoşă de rafie.

În cauză a fost stabilit, până în acest moment al urmăririi penale, un cerc de suspecţi, faţă de două persoane fiind dispusă, astăzi 08.02.2012, de către procurori începerea urmăririi penale. Identitatea acestora nu poate fi precizată la acest moment din considerente ce ţin de bunul mers al anchetei. Cei doi principali suspecţi sunt internaţi la Secţia de Psihiatrie pentru expertiza psihiatrică.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)