Prima pagină » PPDD vrea să dea botoşănenilor câte 20.000 de euro şi să facă zeci de mii de locuri de muncă

PPDD vrea să dea botoşănenilor câte 20.000 de euro şi să facă zeci de mii de locuri de muncă

Campania electorală fură minţile politicienilor. Reprezentanţii PPDD la nivelul judeţului Botoşani au declarat că după ce vor prelua puterea vor acorda românilor 20.000 de euro sub formă de bonuri pentru ca aceştia să poată face investiţii. Mai mult, partidul OTV promite că va crea la Botoşani peste 10.000 de locuri de muncă prin refacerea unei fabrici de zahăr.

Verginel Vacariu, preşedintele PPDD Botoşani, a declarat că sursa folosită de partidul lui Dan Diaconescu pentru a da cei 20.000 de euro fiecărui român nu reprezintă o problemă.

„Banii sunt, acestea sunt detalii în care nu intrăm acum. Dar noi putem da bonuri garantate de stat în valoare de 20.000 de euro pentru a investi. Ei, la Botoşani lumea se poate asocia şi cu câte 20.000 euro pot pune să facă o fabrică de zahăr. Noi am avut două fabrici de zahăr şi dacă acum am face o nouă fabrică am face mai mult de 10.000 de locuri de muncă”, a declarat Vacariu. Acesta a precizat că viitorul Guvern al PPDD va da cei 20.000 de locuri de muncă sub formă de bonuri care vor fi decontate în 10 ani.

„Cu aceste bonuri se vor putea cumpăra materiale de construcţii de la orice firmă, se vor face investiţii. Credeţi că toţi românii vor folosi bonurile în primul an şi nu vor fi bani? Sunt bani pentru că vom da din ceea ce a avut statul şi a privatizat fraudulos”, a spus preşedintele PPDD, fără a ţine cont că la Botoşani, ca şi în restul ţării, fabricile statului au trecut în proprietate privată şi acum statul nu mai deţine nici terenurile, nici clădirile fabricilor.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)