Prima pagină » Marcu: „Noul Guvern este o sfidare la adresa celor care strigă în pieţele publice”

Marcu: „Noul Guvern este o sfidare la adresa celor care strigă în pieţele publice”

Senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele PSD Botoşani, a critică noul Guvern propus de partidele aflate la putere şi consideră că este o sfidare la adresa protestatarilor din ţară. Mai mult, Marcu atrage atenţia că Mihai Răzvan Ungureanu reprezintă o nominalizare atipică pentru funcţia de premier şi că actualul şef SIE încă nu este suspendat din funcţie.

„Numai tinereţea şi faptul că majoritatea celor nominalizaţi posedă averi de invidiat nu dau garanţia bunei administrări a banului public şi loialităţii faţă de naţiunea română. Ne permitem în actuala criză economică să facem experimente pe seama românilor?
În opinia noastră, noul Guvern este o sfidare la adresa celor care strigă în pieţele publice că vor schimbare. PDL şi acoliţii săi sunt în stare de orice pentru a evita alegerile parlamentare anticipate”, a declarat senatorul Marcu.

Preşedintele PSD Botoşani este de părere că majoritatea parlamentară actuală este una nelegitimă şi că astfel va rezulta un guvern ilegitim. „Singurul lucru care uneşte actuala Putere îl reprezintă devalizarea banului public, prin îndatorarea României şi sfidarea cetăţenilor ei. Opoziţia şi majoritatea românilor au cerut alegeri anticipate. Este singura cale de a pune capăt ipocriziei şi hoţiei coaliţiei aflate la putere. Stabilitatea politică şi creşterea economică a ţării nu se pot obţine decât printr-un for legislativ legitim, care să exprime voinţa cetăţenilor, nu prin aranjamente de conjunctură”, a completat preşedintele PSD Botoşani.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)