Prima pagină » VIDEO Ghiorghiţă: „Botoşănenii să pună mâna pe lopeţi şi să cureţe zapada de lângă maşini”

VIDEO Ghiorghiţă: „Botoşănenii să pună mâna pe lopeţi şi să cureţe zapada de lângă maşini”

Viceprimarul Florin Ghiorghiţă face apel public la toţi botoşănenii să cureţe zăpada de pe maşini şi din jurul acestora. Edilul cere sprijinul posesorilor de autoturisme pentru eliberarea străzilor şi parcărilor, pentru ca utilajele de deszăpezire ale firmelor MBB, Conrec şi Victor Construct să poată interveni pentru transportul zăpezii de pe străzile principale în zonele limitrofe ale oraşului.

„Eu fac un apel public la toţi oamenii să înveţe să vină să mai şi ajute, să mai pună mâna pe lopeţi, să vină să-şi cureţe măcar zăpada de pe maşini sau din jurul maşinilor. Îi rugăm ca acolo unde utilajele vin şi intervin să încerce să ne elibereze străzile şi parcările, pentru că este extraordinar de greu de lucrat printre maşini cu utilajele care sunt destul de mari, destul de greu de manevrat şi ar exista pericolul atingerii maşinilor. Ei preferă să stea la geam să vadă eventual dacă o maşină este sau nu atinsă, dar nu pune niciunul mâna să vină să o mute, să facă ceva sport cu lopata în mână pentru a beneficia tot el de un loc de parcare curăţat”, a declarat Ghiorghiţă.
Viceprimarul susţine că locatarii de la blocuri ar trebui să ia exmeplu de la cei care locuiesc la case şi să-şi deszăpezească macar locurile de parcare concesionate.
„Oamenii trebuie să ştie un lucru: dacă au concesionat un loc de parcare şi şi-au rezervat practic un drept de a sta în parcarea respectivă, nu trebuie să vină cineva în acei bani să le cureţe locurile de parcare şi eventual zăpada de pe maşini. Să ia exemplu de la oamenii bătrâni, pentru că dacă mergi în zonele de case vezi oameni cum îşi curăţă locul din faţa porţilor, dar în zona blocurilor nu vezi unul mai tânăr, bun de muncă care să iasă să-şi cureţe măcar maşina. Preferă să stea la calculator, să scrie mesaje şi să trimită tot felul de sesizări. Eu nu am văzut unul în oraş cu lopata în mână să-şi cureţe maşina”, a concluzionat viceprimarul municipiului.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change