Prima pagină » Strigăt disperat de ajutor: Cosmin merită o şansă la viaţă!

Strigăt disperat de ajutor: Cosmin merită o şansă la viaţă!

“Mă numesc Dorina Ailincăi şi sunt din Botoşani. Sunt mama lui Cosmin, un băieţel de numai şase anişori care la 3 ani a fost diagnosticat cu HISTIOCENOZĂ CU CELULE LANGERHANS (GRANULOM EUZINOFIL CU LOCALIZARE MAISTOIDIANĂ DREAPTA). De la diagnosticare şi până acum a suferit mai multe operaţii şi tratamente cu citostatice dar cancerul recidivează pentru că nu există nii o schemă precisă de tratament nici măcar în cărţile de specialitate”.

Acesta este mesajul disperat al unei mame din Botoşani căreia la numai 28 de ani viaţa i-a rezervat o cumpănă cruntă: se zbate pentru viaţa unicului copil pe care crescut timp de şase ani de zile şi care uşor, uşor se stinge sub ochii ei, fără a putea face ceva să îl ajute.
Acum trei săptămâni de zile, Cosmin Ailincăi a fost diagnosticat cu FORMAŢIUNE TUMORALĂ OSTOMATOIDIANĂ STÂNGĂ. Doctorii s-au arătat rezervaţi şi nu îi dau copilului nici cele mai mici şanse la viaţă. “În cele din urmă mi-au spus că boala lui Cosmin este un istoric în lume, fără precedent şi fără remediu de vindecare. Medicamentul nu se găseşte la noi în România, nu este omologat şi nu se vinde în farmacii”, îşi continuă trista poveste mama lui Cosmin.
Tânăra mamă nu renunţă şi susţine că va lupta pentru viaţa unicului său fiu până când va reuşi să îi redea viaţa şi copilăria pe care le merită de altfel fiecare copil. Sacrificiile făcute până în prezent pălesc în faţa dorinţei de a-şi vedea copilul sănătos, jucându-se şi bucurându-se de copilărie. Familia lui Cosmin şi-a vândut locuinţa şi maşina pe care le-au avut pentru a-l ajuta financiar pe Cosmin şi pentru a-i asigura “PORŢIA ZILNICĂ DE VIAŢĂ”.
Cosmin se află în acest moment la Institutul Oncologic „Prof Dr. Al. Trestioreanu” din Bucureşti şi are nevoie de 7.000 de euro pentru o următoare operaţie care l-ar salva. “Cu ajutorul dv. vă rog din tot sufletul, vă implor să ne ajutaţi să găsim o clinică în străinătate unde Cosmin s-ar putea trata şi totodată să avem banii necesari pentru ca până la operaţie să putem suporta costurile citostaticelor”, îşi strigă cu disperare durerea Dorina Ailincăi, mama lui Cosmin.

Toţi cei care au fost impresionaţi de trista poveste a lui Cosmin şi doresc să contribuie la “PORŢIA ZILNICĂ DE VIAŢĂ” a micuţului, o pot face sunând la numărul de telefon 0752.686.335 sau depunând cât de puțin în contul: RO85RNCB0041106794360001

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)