Prima pagină » S-au închis şi şcolile din Botoşani şi Dorohoi pentru marţi şi miercuri

S-au închis şi şcolile din Botoşani şi Dorohoi pentru marţi şi miercuri

Toate şcolile din judeţul Botoşani au fost închise pentru marţi şi miercuri, inclusiv cele din municipiile Botoşani şi Dorohoi, după ce în prima parte a zilei doar cele din mediul rural şi oraşele mici.

Decizia a fost luată de Ministerul Educaţiei şi vizează şcolile din judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui şi altele.

Cursurile vor fi reluate joi dacă va permite starea vremii. 

VEZI ORDINUL DE MINISTRU PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului emite prezentul ordin:
Art. 1 – În zilele de 7 şi 8 februarie 2012 se suspendă cursurile din toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţele Botoşani, Brăila, Buzău, Călăraşi, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi din municipiul Bucureşti.
Art. 2 – (1) Inspectoratele şcolare şi conducerile unităţilor de învăţământ din judeţele menţionate şi din municipiul Bucureşti vor lua toate măsurile pentru a asigura informarea elevilor, a părinţilor şi a cadrelor didactice în legătură cu suspendarea cursurilor menţionată la art. 1, prin mijloacele specifice sistemului de învăţământ, prin asigurarea permanenţei la telverde judeţean/al municipiului Bucureşti şi prin transmiterea sistematică de informaţii către mijloacele de comunicare în masă de la nivel local şi, după caz, central.
(2) Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programelor şcolare până la sfârşitul anului şcolar. Aceste măsuri se stabilesc prin decizia directorilor unităţilor de învăţământ.
(3) Conducerile unităţilor de învăţământ, în care se suspendă cursurile în conformitate cu prevederile art. 1, vor lua toate măsurile pentru a asigura supravegherea şi funcţionalitatea instalaţiilor de încălzire şi apă din toate spaţiile şcolare.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change