Prima pagină » Humelnicu şi Buhăianu apreciază ca pozitivă numirea lui Ungureanu

Humelnicu şi Buhăianu apreciază ca pozitivă numirea lui Ungureanu

Numirea şefului SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, în funcţia de premier desemnat de către Traian Băsescu va fi de bun augur pentru România, sunt de părere parlamentarii PDL de Botoşani, Daniel Humelnicu şi Cătălin Buhăianu.

Senatorul Humelnicu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Botoşani, a declarat că fostul premier Boc a fost un om corect. „Emil Boc a fost un om absolut corect, nimeni nu poate să vină să spună că a făcut ceva împotriva României. Boc este un tip formidabil. Eu sunt curios câţi oameni din partea puterii sau opoziţiei îşi pot asuma chestiile făcute de boc pentru ţară. Domnul Ungureanu a fost membru PNL şi acum deţine demnităţi din partea statului. Cu siguranţă domnul Ungureanu ştie cum stau lucrurile pentru România în materie externă şi poate acţiona pentru ca ţării să-i fie cât mai bine”, a declarat senatorul Daniel Humelnicu.

Şi deputatul Cătălin Buhăianu apreciază nominalizarea lui Mihai Ungureanu în locul lui Emil Boc.
„În primul rând nominalizarea domnului Ungureanu pentru poziţia de premier de către preşedintele Traian Băsescu e o decizie echilibrată, responsabilă din partea preşedintelui dintr-o perspectivă a actualei situaţii politice pe care încearcă să o maximizeze actuala opoziţie. A nu da un guvern şi a merge pe anticipate într-un moment în care România are nevoie de echilibru este o prostie. Aştept să văd persoanele care fac parte din banca ministerială, iar lipsa anunţată de opoziţie prin cei doi lideri Ponta şi Antonescu confirmă că actuala opoziţie îşi doreşte anticipate şi atât, lucru pe care noi nu îl dorim. România are nevoie de echilibru şi de a fi guvernată în detrimentul circului pe care opoziţia îl face”, a spus Buhăianu.

Acesta a precizat că alegerile locale vor dovedi dacă PDL este apreciat sau nu pentru modul în care a administrat ţara. „Anticipatele nu reprezintă o soluţie. Ponta şi Antonescu vor să fie prim-ministru şi preşedinte, atât, nu-i interesează cum. Nu le pasă că jucăm pe o tablă ca membri UE, într-un context european, având anumite tratate cu FMI. Personal cred că parte din strategia actului de guvernare este dictată de mai sus. Noi am făcut ca România să aibă, pe timp de criză în Europa, una dintre cele mai mari creştere economice. Lor nu le pasă. Dar dacă facem anticipate şi nu iese Ponta şi Antonescu ce facem? Mai facem alegeri până ies cei doi? România nu trebuie să treacă prin aşa ceva”, a spus Buhăianu.

banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change