Prima pagină » Monica Bîrlădeanu a lansat cu succes „Francesca” la Botoşani

Monica Bîrlădeanu a lansat cu succes „Francesca” la Botoşani

Vedeta Monica Bîrlădeanu şi-a lansat, în această seară, filmul „Francesca”, în care joacă rolul principal, la Cinema „Unirii” cu sala arhi-plină, alături de regizorul Bobby Păunescu. Viorel Hriţcu, directorul cinematografului s-a ocupat de organizarea lansării împreună cu Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani. Bobby Păunescu a spus că a dorit lansarea şi la Botoşani în ciuda părerii generale a unor „oameni de cultură”.

„Botoşani este foarte important pentru România. Mulţi sunt invidioşi pe Botoşani pentru personalităţile pe care le-a dat ţării. Mulţi au spus să nu facem lansarea şi la Botoşani pentru că „Francesca” nu este un film de popcorn, dar sala plină din această seară demonstrează contrariul”, a spus Păunescu, a cărui mamă este din Botoşani şi care a fost prezentă la lansarea filmului. Monica Bîrlădeanu a spus că se simte ca fiind de la Botoşani, ea fiind ieşeancă de origine. „Nu am avut nicăieri o primire aşa de călduroasă ca la Botoşani, iar asta mă face să mă simt ca aparţinând Botoşaniului, mai ales din respect pentru valorile pe care acest oraş le-a dat ţării. „Francesca” înseamnă mult pentru mine pentru că am pus mult suflet, multă pasiune în acest proiect şi de asta reprezintă atât de mult pentru mine”, a declarat Monica Bîrlădeanu. Elevi, profesori, preoţi, politicieni, oameni de afaceri cu toţii au vizionat în premieră „Francesca” la Cinema Unirii Botoşani, iar la final i-au aplaudat la scenă deschisă pe Monica Bîrlădeanu şi Bobby Păunescu. Filmul va rula şi în următoarele săptămâni.
Francesca (Monica Bârlădeanu) este o tânără educatoare al cărei vis este să plece în Italia. Aflată în căutarea unei vieţi mai bune, Francesca este pregătită să înfrunte orice, chiar şi reţinerile apropiaţilor săi. Planul este ca Miţă (Doru Boguţă), iubitul ei, să ajungă şi el în Italia, de îndată ce-şi va fi încheiat micile afaceri din România. Numai că evenimentele se precipită nefericit, adevăruri dureroase ies la iveală şi priorităţile se schimbă. (BanulBotosanean.ro)