Prima pagină » Strategia PDL de a aduna bani pentru campania electorală

Strategia PDL de a aduna bani pentru campania electorală

EXCLUSIV
Cătălin Flutur, preşedintele Partidului Democrat Liberal Botoşani, a dezvăluit strategia partidului pe care îl conduce în a finanţa actuala campanie electorală prezidenţială. PDL îl susţine, alături de mai multe formaţiuni politice şi grupuri de independenţi, pe actualul preşedinte Traian Băsescu. La acelaşi set de întrebări vor răspunde şi liderii PNL şi PSD în următoarele zile pentru BanulBotosanean.ro

BanulBotosanean.ro: Cum veţi proceda ca să strângeţi cât mai mulţi bani pentru candidatul sprijinit la prezidenţiale?
Cătălin Flutur: Ca de fiecare data PD-L Botoşani se va baza pe sprijinul tuturor membrilor pentru că toţi îşi doresc ca Traian Băsescu să rămână preşedinte. Toţi au acest scop şi vor lupta indiferent de efortul care îl presupune asta pentru că fără Traian Băsescu ţara se duce de râpă. Oare de ce toate partidele s-au coalizat împotriva unui singur om ? Nu bate la ochi acest lucru ? Să ne gândim la acel top 300 în care pe locurile 2,3,4 sunt oameni de afaceri care au sub control mare parte din presa românească. Vorbim de televiziuni şi ziare care, toate, sunt împotriva lui Traian Băsescu. Nu este posibil aşa ceva în România. Membrii PD-L care investesc în campania electorală a Partidului Democrat Liberal o fac pentru că ştiu că Traian Băsescu este soluţia cea mai bună pentru ţara asta.  Vorbim despre donaţii de la membrii de partid de la membri si simpatizanţi ai PDL şi Traian Băsescu care vor binele acestei ţări. Toate aceste donaţii se fac conform legislaţiei în vigoare.
BanulBotosanean.ro: Cine credeţi că vor face donaţii?
Cătălin Flutur:
Este vorba despre acei oameni care îşi doresc victoria lui Traian Băsescu în aceste alegeri, oameni care îl susţin pe preşedintele României şi pentru al doilea mandat. Este vorba despre cei care s-au săturat de minciuni, de ticăloşii, de promisiuni fără fond – dar cred  foarte mult în preşedintele Traian Băsescu. Toate aceste donaţii se fac conform legislaţiei.
BanulBotosanean.ro: Care este, în opinia dumneavoastră, motivul pentru care se vor face aceste donaţii?
Cătălin Flutur:
Motivul acestor donaţii este unul clar: victoria în alegeri al lui Traian Băsescu. Toţi cei care contribuie financiar în această campanie electorală o fac pentru că ei cred că numai Traian Băsescu are puterea de a reforma România. Oare nu este ciudat că toate celelalte forţe politice s-au coalizat împotriva unui singur om ? Oamenii de bună credinţă văd acest lucru şi ştiu că cel care poate şi vrea binele acestei ţări este numai Traian Băsescu.
BanulBotosanean.ro: Mizaţi pe sprijinul investitorilor străini care au afaceri în judeţ?
Cătălin Flutur:
Uşa Partidului Democrat Liberal este deschisă oricui crede în victoria lui Traian Băsescu la aceste alegeri.
BanulBotosanean.ro: Ce credeţi, vă vor ajuta în campanie instituţii precum Primăria, Prefectura, Consiliul Judeţean, alte instituţii deconcentrate? cam câţi bani credeţi că aţi putea strânge de la aceste instituţii?
Cătălin Flutur:
Donaţiile şi sponsorizările Partidului Democrat Liberal se fac conform legii, iar instituţiile statului nu au nicio implicare în campania electorală a partidului. Nu ne-am gândit nicio clipă la această manieră ilegală de lucru.
BanulBotosanean.ro: Ce vă spun oamenii de afaceri când fac donaţii?
Cătălin Flutur:
Oamenii de afaceri cred într-un guvern de dreapta şi văd că suntem oameni serioşi. Faptul că am demarat investiţii importante în municipiu şi în judeţ, pe unele chiar le-am finalizat, faptul că nu am făcut promisiuni fără acoperire, i-au determinat să aibă încredere în echipa PD-L.
BanulBotosanean.ro: Cui veţi preda aceste donaţii ?
Cătălin Flutur:
Aşa cum v-am mai precizat, toate activităţile financiare se fac conform prevederilor legislaţiei în vigoare.

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change