Prima pagină » PSD Botoşani: „Înlocuirea drapelului naţional cu steagurile PD-L reprezintă o jignire la adresa României”

PSD Botoşani: „Înlocuirea drapelului naţional cu steagurile PD-L reprezintă o jignire la adresa României”

PUBLICTATE

Organizaţia PSD Botoşani consideră că înlocuirea drapelelor naţionale din centrul oraşului Botoşani cu steaguri portocalii cu însemnele electorale ale PDL reprezintă un gest scandalos de desconsiderare a valorilor naţionale ale României. Organizaţia PSD Botoşani adresează o solicitare publică autorităţilor municipale de a înlătura steagurile PD-L pentru a permite reamplasarea drapelelor naţionale, în vederea sărbătorii naţionale de la 1 Decembrie.

„Este inacceptabil să cobori drapelul naţional pentru a-l înlocui cu simboluri electorale. Se merge prea departe în această goană de acoperi totul în culori electorale. Mai avem foarte puţin până la sărbătoarea naţională de la 1 Decembrie, iar în loc de tricolor vom vedea pe toţi stâlpii aceste steaguri portocalii. Până unde vor merge? Aceşti domni de la PD-L chiar nu mai au niciun pic de decenţă faţă de ce înseamnă România?”, s-a întrebat indignat senatorul Gheorghe Marcu, preşedintele Organizaţiei PSD Botoşani. Social-democraţii consideră că motivele pentru care PD-L a refuzat semnarea Codului de conduită electorală încep să devină din ce în ce mai evidente şi mai supărătoare pentru alegători. „Iată motivele pentru care cei de la PD-L au refuzat să semneze Codul de conduită electorală. Acel document avea rolul de a asigura un cadru decent pentru această campanie. Cei de la PD-L au spus că nu-l semnează şi iată că acum se rup afişele, se fură bannerele, se încearcă sabotarea manifestaţiilor şi se merge chiar mai departe, până la îngenuncherea valorilor naţionale de simbolul electoral al PD-L”, a declarat deputatul Costică Macaleţi, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Botoşani.

PSD Botoşani