Prima pagină » Cătălin Flutur: „S-a văzut care este puterea domnului Geoană, a PSD-ului şi care este simpatia electoratului faţă de domnul Geoană”

Cătălin Flutur: „S-a văzut care este puterea domnului Geoană, a PSD-ului şi care este simpatia electoratului faţă de domnul Geoană”

Cătălin Flutur, preşedintele PSD Botoşani a făcut o comparaţie între vizita lui Mircea Geoană la Botoşani şi cea a lui Traian Băsescu la Iaşi. Totodată, acesta a prezentat şi motivele pentru care PDL nu a făcut o contramanifestaţie la venirea lui Geoană.

„Încerc să le amintesc domnilor de la PSD că au avut un invitat la Botoşani, Mircea Geoană acum 3-4 zile, şi cred că a decurs în condiţii perfecte, noi neimplicându-ne în vreun fel. Nici nu am dorit pentru că nu este stilul nostru de a face campanie electorală. Că domnul Geoană nu a putut în cele şapte locaţii în care a fost să strângă decât maxim 1.400 de oameni şi în două trei locaţii tot îi schimbau. Îi cărau cu autocarul pe copiii ăia pe care i-au scos de la şcoală dintr-o parte într-alta. S-a văzut care este puterea domnului Geoană, a PSD-ului şi care este simpatia electoratului faţă de domnul Geoană. Ţin să le mulţumesc celor care au fost alături de noi la manifestarea de la Iaşi, unde s-a văzut cine este cel mai puternic candidat din România pentru prezidenţiale, cine va câştiga alegerile şi care este partidul cel mai puternic. Nu am vrut să facem o demonstraţie de forţă cu asta, dar ar trebui să facem comparaţie între cele două persoane şi faţă de modul în care s-a desfăşurat acţiunea domnului Geoană şi cea a domnului Băsescu. Nu am făcut niciun fel de contramanifestaţii la venirea domnului Geoană. Era păcat, că dacă mergeam noi le triplam numărul de simpatizanţi care participau la acţiuni şi am spus că măcar asta să nu facem”, a declarat Cătălin Flutur. (BanulBotosanean.ro)