Prima pagină » Andrei Dolineaschi: „Mulţumim domnului Cătălin Flutur pentru sprijinul acordat în campania pentru Mircea Geoană”

Andrei Dolineaschi: „Mulţumim domnului Cătălin Flutur pentru sprijinul acordat în campania pentru Mircea Geoană”

PUBLICITATE

Vicepreşedintele Organizaţiei PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, îi mulţumeşte public preşedintelui PD-L Botoşani, domnul Cătălin Flutur, pentru sprijinul neaşteptat acordat candidatului PSD, Mircea Geoană, prin acceptarea şi cooptarea domnului Constantin Conţac în rândurile susţinătorilor lui Traian Băsescu. Prezenţa domnului Conţac la evenimentul de lansare a campaniei PD-L Botoşani este cel mai convingător argument ca alegătorii să NU voteze Traian Băsescu. “Este o lăcomie fără margini în dumneata, domnule primar!”

“Este incorect, domnule Cătălin Mugurel Flutur! Ajunge cu potlogăriile prin care s-au asigurat supraevaluări de zeci de miliarde de lei pentru clientelele dumitale!” Iată doar câteva declaraţi formulate pe blogul său, de fostul preşedinte PSD Botoşani, Constantin Conţac, ajuns acum un susţinător fervent al PD-L şi al lui Traian Băsescu.
Andrei Dolineaschi, cel mai tânăr parlamentar din judeţ a declarat: „Cum ar mai putea să creadă alegătorii în ceea ce spun reprezentanţii PD-L? Când spuneau adevărul? Atunci când îl acuzau cu înverşunare pe domnul Conţac, sau acum când îl consideră cel mai bun prieten al lor? Mai poate cineva să creadă că PD-L vrea să reformeze clasa politică?”
Social-democratul spune că nu se va face cu adevărat o reformă a clasei politice dacă tot ce schimbă PSD este reciclat de PD-L. „Dacă vom roti la nesfârşit aceste persoane compromise de la un partid la altul, nu vom schimba clasa politică. Este un dublu limbaj: îl vedem pe domnul preşedinte cum acuză la televizor elementele retrograde din PSD, iar la Botoşani domnul Conţac se ia în braţe cu membrii PD-L la lansarea campaniei pentru domnul Băsescu. Cine mai poate crede în onestitatea demersului preşedintelui pentru un aşa-zis parlament reformat?”, a subliniat vicepreşedintele PSD Botoşani.

PSD BOTOŞANI