Prima pagină » Micile talente ale Botoşaniului, în primul musical pentru copii

Micile talente ale Botoşaniului, în primul musical pentru copii

După ce toată vara v-au bucurat cu spectacolele susţinute în Parcul „Mihai Eminescu” deschizând concertele Fanfarei „Botoşanca”, copiii de la grupul „Cheia Sol” vă invită sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie, ora 11.00) la primul musical pentru copii realizat vreodată în judeţul Botoşani.

Spectacolul intitulat „Elevi moderni”, care îi va avea în distribuţie pe Oana Tăbultoc, Ioana Frăsinescu, Nicole Lăzăruc, Mihai Enache, Viviana Sposub, Claudia Rusu, Ana Maria Bucşă, Miruna Buză, Alexandra Mera, Costinel Bălan, Bogdan Bidaşcă, Tudor Lăzăruc, Raul Poama-Neagra şi Sorena Bidaşcă, este o poveste modernă despre anii de şcoală care sigur nu îi va lăsa indiferenţi pe spectatori. Este un spectacol la care copiii din „Cheia Sol” au muncit toată vara alături de profesoara Oana Puşcaşu care i-a coordonat şi actorul Marius Rusu care le-a încredinţat din secretul meseriei sale. Biletele pentru spectacolul care va fi montat în premieră la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani s-au pus în vânzare. Cei care nu vor reuşi să-şi procure bilete o vor putea face chiar în ziua spectacolului pentru că acestea se vor elibera la intrare. Protagoniştii acestui inedit spectacol sunt laureaţi la festivalurile muzicale din ţară şi participanţi la diferite spectacole desfăşurate în acest an. Printre aceştia se află şi Claudia Rusu care recent a obţinut un rezultat meritoriu pentru Botoşani la selecţia naţională „Eurovision Junior” cu piesa „Doar noi” pe care o puteţi asculta în cadrul acestui spectacol. De asemenea, Viviana Sposub şi Bogdan Bidaşcă, şi ei participanţi la această importantă competiţie muzicală, au fost distribuiţi în primul musical pentru copii. Mihai Enache, mai cunoscut publicului ca Mihăiţă, a participat anul acesta la emisiunea tv „Vreau să fiu vedetă” ajungând în marea finală. Ana Maria Bucşă şi Oana Tăbultoc sunt cunoscute deja pentru apariţiile tv dar şi pentru participările la concursurile muzicale din ţară şi chiar din străinătate. Spectacolul „Elevi moderni” s-a concretizat datorită unui proiect finanţat de Primăria Botoşani şi câştigat de Asociaţia Culturală „Cheia Sol” .
Copiii de la „Cheia Sol” vă aşteaptă, sâmbătă şi duminică (17 şi 18 octombrie, ora 11.00) pentru a urmări un spectacol în care teatrul, muzica şi dansul se îmbină în mod armonios. „Este un spectacol inedit care nu trebuie ratat, indiferent de vârstă”, spune Oana Puşcaşu. (BanulBotosanean.ro)