Prima pagină » Campanie BanulBotosanean.ro: „Cutia milei pentru deputatul Buhaianu”

Campanie BanulBotosanean.ro: „Cutia milei pentru deputatul Buhaianu”

BanulBotosanean.ro începe de astăzi o campanie de ajutorare a deputatului Cătălin Buhăianu Obuf considerat a fi unul dintre cei mai săraci parlamentari români. Singurul organ de presă cu profil economic-financiar local demarează o campanie de ajutorare a lui Buhăianu, banii putând fi viraţi de donatori în viitoarele conturile de campanie ale parlamentarului pentru următoarele alegeri. Ziarul electronic stiri.botosani.ro l-a desemnat ca fiind „un bugetar clasic, care trăieşte numai din salariul de la stat”, potrivit declaraţiei de avere a lui Buhăianu-Obuf(declaraţia de avere). „Mai mult decat surprinzator, Catalin Buhaianu-Obuf poate concura detasat la categoria Cel mai sarac parlamentar, dupa doua mandate! Conform declaratiei de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatul PD-L de Botosani nu detine niciun teren, nicio casa, nicio masina, dar nici bijuterii, active financiare, plasamente, investitii sau alte bunuri”, scrie stiri.botosani.ro. Mai surprinzător este faptul că maşina de serviciu de la Parlament este folosită din plin de soţia lui Buhăianu, în timp ce el este văzut prin Botoşani doar cu jeep-uri. Apoi, este de notorietate faptul că baza sportivă de la Complexul Tineret este administrată de Buhăianu şi soţia sa, una dintre sursele de profit. Cu toate că este văzut doar cu maşini scumpe şi are o afacere, parlamentarul locuieşte într-un apartament ANL, iar în declaraţia de avere este sărac lipit. Toate aceste motive au stat la baza deciziei de a declanşa campania „Cutia milei pentru deputatul Buhăianu”, campanie în care fiecare confecţioner cu salariul minim pe economie, fiecare pensionar cu pensie de la CAP sau cu pensie de două sau trei sute de lei poate dona din puţinul său pentru a ajuta un ales al neamului, şi nu orice ales ci unul cu maşini şi afaceri dar sărac lipit. Mai mult, BanulBotosanean.ro va incerca sa organizeze un Teledon pentru Buhăianu, poate astfel vom reuşi să sensibilizăm inimile de piatră ale şomerilor şi marii majorităţi a botoşănenilor care câştigă salariul minim pe economie. Din primele semnale se pare că sinistraţii de la Rădăuţi-Prut vor dona două module pentru parlamentar, deoarece potrivit declaraţiei de avere acesta nu are nicio locuinţă proprietate personală, iar un om de afaceri care are o Dacie din 85 vrea să o doneze lui Buhăianu deoarece consideră inadmisibil ca un ales al neamului să se deplaseze la Bucureşti cu ocazia în timp ce soţia se plimbă cu maşina Parlamentului, iar în declaraţia de avere se specifică clar că nu are niciun autoturism. Ceea ce denotă că botoşănenii suferă de boli grave la ochi deoarece de vreo doi-trei ani numărul celor care au avut vedenii cu parlamentarul Buhăianu în maşini de lux s-a înmulţit. (BanulBotosanean.ro)

Campanie BanulBotosanean.ro: „Cutia milei pentru deputatul Buhaianu”

BanulBoto sanean.ro înce pe de astăzi o campanie de ajutorare a deputatului Cătălin Buhăianu Obuf considerat a fi unul dintre cei mai săraci parlamentari români. Singurul ziar electronic având  profil economic-financiar local demarează o campanie de ajutorare a lui Buhăianu, banii putând fi viraţi de donatori în viitoarele conturile de campanie ale parlamentarului pentru următoarele alegeri. 

Ziarul electronic stiri.botosani.ro l-a desemnat ca fiind „un bugetar clasic, care trăieşte numai din salariul de la stat”, potrivit declaraţiei de avere a lui Buhăianu-Obuf(declaraţia de avere). „Mai mult decat surprinzator, Catalin Buhaianu-Obuf poate concura detasat la categoria Cel mai sarac parlamentar, dupa doua mandate! Conform declaratiei de avere postata pe site-ul Camerei Deputatilor, deputatul PD-L de Botosani nu detine niciun teren, nicio casa, nicio masina, dar nici bijuterii, active financiare, plasamente, investitii sau alte bunuri”, scrie stiri.botosani.ro. Mai surprinzător este faptul că maşina de serviciu de la Parlament este folosită din plin de soţia lui Buhăianu, în timp ce el este văzut prin Botoşani doar cu jeep-uri. Apoi, este de notorietate faptul că baza sportivă de la Complexul Tineret este administrată de Buhăianu şi soţia sa, una dintre sursele de profit. Cu toate că este văzut doar cu maşini scumpe şi are o afacere, parlamentarul locuieşte într-un apartament ANL, iar în declaraţia de avere este sărac lipit. Toate aceste motive au stat la baza deciziei de a declanşa campania „Cutia milei pentru deputatul Buhăianu”, campanie în care fiecare confecţioner cu salariul minim pe economie, fiecare pensionar cu pensie de la CAP sau cu pensie de două sau trei sute de lei poate dona din puţinul său pentru a ajuta un ales al neamului, şi nu orice ales ci unul cu maşini şi afaceri dar sărac lipit. Mai mult, BanulBotosanean.ro va incerca sa organizeze un Teledon pentru Buhăianu, poate astfel vom reuşi să sensibilizăm inimile de piatră ale şomerilor şi marii majorităţi a botoşănenilor care câştigă salariul minim pe economie. Din primele semnale se pare că sinistraţii de la Rădăuţi-Prut vor dona două module pentru parlamentar, deoarece potrivit declaraţiei de avere acesta nu are nicio locuinţă proprietate personală, iar un om de afaceri care are o Dacie din 85 vrea să o doneze lui Buhăianu deoarece consideră inadmisibil ca un ales al neamului să se deplaseze la Bucureşti cu ocazia în timp ce soţia se plimbă cu maşina Parlamentului, iar în declaraţia de avere se specifică clar că nu are niciun autoturism. Ceea ce denotă că botoşănenii suferă de boli grave la ochi deoarece de vreo doi-trei ani numărul celor care au avut vedenii cu parlamentarul Buhăianu în maşini de lux s-a înmulţit. (BanulBotosanean.ro)