Prima pagină » Linia de credit pentru investitii,cel mai utilizat produs CEC Bank

Linia de credit pentru investitii,cel mai utilizat produs CEC Bank

Fondurile europene nu finanteaza in proportie de 100% proiectele depuse de solicitanti, fiind necesara si o contributie proprie a beneficiarilor. CEC Bank a dezvoltat in acest sens o serie de produse si servicii dinamice si atractive pentru administratiile publice locale si pentru sectorul IMM, grupate in nu mai putin de trei categorii.

Pentru sectorul intreprin­de­ri­lor mici si mijlocii, CEC  Bank finanteaza proiecte pentru dez­voltarea rurala si pescuit, dezvoltarea sistemului de pro­ductie, modernizarea si extinderea sistemelor de telecomunicatii, cerce­tare in parteneriat intre universitati/ insti­tute de cercetare-dezvoltare si in­treprinderi, dezvoltarea start-upuri­lor, dezvoltarea micro­intre­prinde­rilor, dezvoltarea infrastructurii de CD a intreprinderilor, imbunatatirea eficientei energetice, a investitiilor in instalatii etc.

Oferta pentru sectorul IMM
„Banca noastra si-a dezvoltat o oferta formata din linia de credit pentru investitii, acordata pe o du­ra­ta de maximum 10 ani, creditul pentru investitii, oferit tot pe maxi­mum 10 ani, si creditul punte, acor­dat pe maximum sase luni“, afirma directorul Directiei Produse si Ser­vicii Bancare al CEC Bank, Cristian Nae. De altfel, linia de credit pentru investitii s-a dovedit pana acum cel mai utilizat produs, adauga Cristian Nae. INTEGRAL pe www.financiarul.com

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change