Prima pagină » Unde vezi fotbal la TV în noul sezon fotbalistic!

Unde vezi fotbal la TV în noul sezon fotbalistic!

Din toamnă, o dată cu începerea noului sezon, telespectatorii vor avea parte de un număr record de competiţii fotbalistice pe tv


Pofta românilor pentru fotbal se regăseşte în numărul imens de canale tv cu profil sportiv. România este una dintre puţinele ţări din Europa unde există peste 10 posturi tv axate exclusiv pe fotbal, aproape tot atîtea cît canalele generale din Bulgaria sau Serbia! Fiecare dintre acestea oferă publicului campionate sau competiţii internaţionale. De asemenea, mai există încă 3 televiziuni cu profil general, Antena 1, ProTV şi TVR, care transmit periodic fotbal. Campionate precum cele ale Italiei, Spaniei, Angliei, Germaniei sau Franţei sînt doar cîteva dintre competiţiile ce nu scapă micilor ecrane din România.
Fotbal mai mult ca oricînd
GSP TV şi Antena 1 vor transmite Liga I şi în sezonul următor, însă nu s-a luat o hotărîre definitvă dacă vor vinde opţiunile mai slab cotate, 5 şi 6, către alte televiziuni. Noul post înfiinţat de RCS, Digisport, a achiziţionat drepturile pentru Primera Division şi pentru un sezon Bundesliga cu excepţia partidelor din ziua de vineri, care rămîn pe Eurosport. Cei de la Digisport ar fi dispuşi să negocieze şi pentru Premier League, deţinut de Eurosport, şi Serie A, campionat ce aparţine Boom. TVR 1 va transmite meciurile echipelor româneşti din Liga Campionilor, iar Boom dispune de opţiunea B a aceleiaşi competiţii, în timp ce ProTV şi Sport.ro vor difuza grupele Europa League.
16 competiţii din întreaga lume pot fi vizionate pe canalele tv din România. SURSA: www.gsp.ro
(BanulBotosanean.ro)