Prima pagină » Câmpanu îi acuză pe Ţâbuleac şi Roman că l-au înlăturat de la şefia PNL

Câmpanu îi acuză pe Ţâbuleac şi Roman că l-au înlăturat de la şefia PNL

Senatorul Liviu Câmpanu, proaspăt suspendat de la conducerea PNL Botoşani, a aruncat mai multe săgeţi, atât către colegii săi, cât şi către rivalii politici. Despre Mihai Ţâbuleac, preşedintele Consiliului Judeţean, Câmpanu spune că a intervenit pentru a-i convinge pe viceprimarii liberali să voteze pentru suspendarea sa.

„După cum se ştie, există o înţelegere între PSD şi PDL ca acolo unde nu există majoritate liberală să fie schimbaţi viceprimarii PNL. Astfel că domnul preşedinte al CJ a pus presiune pe viceprimarii liberali pentru a vota împotriva mea deoarece el îşi pregăteşte un loc călduţ pentru că în momentul de faţă există conflicte foarte mari între el şi preşedintele PDL”, a declarat Câmpanu. Liberalul a fost mult mai dur la adresa actualului prefect Cristian Roman, pe care-l consideră că are o parte din vina înlăturării sale de la şefia PNL. „Când am venit preşedintele PNL am spus că voi lupta cu mafia alcoolului şi cu cea a contrabandei. Eu am mai spus că domnul prefect are legături cu mafia contrabandei şi i-am cerut de multe ori să aducă dovezi că nu are nicio legătură cu asta, dar până acum nu am primit nimic”, a precizat senatorul liberal. Câmpanu a luptat mult să-l înlăture pe Roman din funcţia de prefect al judeţului Botoşani, şi în cele din urmă a reuşit după mai multe încercări, principala acuzaţie fiind aceea că trecuse de partea PDL-ului, acuzaţie respinsă mult timp de Roman. La doi ani de la debarcarea lui Roman, acesta a revenit în funcţia de prefect propulsat de … PDL.
Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, a spus că Liviu Câmpanu vede conspiraţii peste tot, dar nu a negat ceea ce a afirmat senatorul. (BanulBotosanean.ro)