“Icoana” folosită de Federovici la alegeri a intrat în Guvern. PSD Botoşani îl susţine pe Dragnea

Fostul premier Victor Ponta, cel folosit de Doina Federovici şi PSD Botoşani ca “icoană” la alegerile parlamentare pe care le-au câştigat cu imaginea acestuia, a intrat în echipa de Guvernare a lui Sorin Grindeanu.

 

La Botoşani, Federovici & co. au anunţat că îl susţin pe Liviu Dragnea şi deciziile halucinante luate de acesta care destabilizează România.

 

Comunicat PSD Botoşani:

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că în urma întrunirii Biroului Politic Județean, organizația locală a votat susținerea deciziilor adoptate de conducerea centrală a partidului în cadrul Comitetului Executiv Național.

Astfel, PSD Botoșani consideră corectă decizia forului statutar național de conducere al partidului privind excluderea domnului Sorin Grindeanu din calitatea de membru al Partidului Social Democrat și depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva acestuia.

Organizația Județeană apreciază atitudinea președintelui PSD, Liviu Dragnea în ceea ce privește transparența de care a dat dovadă prin prezentarea publică a evaluării stadiului de implementare a programului de guvernare pentru care Partidul Social Democrat a primit votul de înredere al cetățenilor la alegerile din decembrie 2016.

„Împreună cu colegii mei am adoptat astăzi hotărârea de a sprijinii formarea unui nou guvern PSD-ALDE. În acest sens, săptămâna viitoare toți cei 7 parlamentari de Botoșani vom vota pentru trecerea moțiunii de cenzură și apoi pentru învestirea unui nou executiv cu prim-ministru din partea Partidului Social Democrat. Suntem singurul partid de guvernământ care și-a asumat public critica programului și echipei de guvernare și a avut curajul de a acționa. Nu ne-am dorit această situație. În opinia colegilor ar fi fost bine ca schimbările să fie operate rapid, pentru a relua în ritm alert aplicarea măsurilor din programul de guvernare, astfel încât să nu mai avem întârzieri”, a declarat Doina Federovici.