Banul Botosanean

A+ A A-

Senatorul Şoptică: „Liberalii botoşăneni susţin Moţiunea Ludovic Orban-Preşedinte PNL”

b_280_0_16777215_00_images_articles_pnlaniversare_PNL_aniversare17.jpgLiberalii botoşăneni merg pe mâna lui Orban la şefia PNL. Organizaţia Judeţeană Botoşani va participa sâmbătă, la Congresul Partidului Naţional Liberal de la Bucureşti, cu o delegaţie de 112 membri, din care zece de drept.

„Liberalii botoşăneni vor susţine moţiunea candidatului la funcţia de preşedinte al PNL Ludovic Orban, aşa cum a reieşit în urma votului din Comitetul Director Judeţean”, a precizat senatorul Costel Şoptică, conducătorul PNL Botoşani.

Preşedintele liberalilor botoşăneni va candida pentru funcţia de membru în Biroul Permanent Naţional, în timp ce prim-vicepreşedintele Gheorghe Sorescu va candida pentru un loc în Comisia de Onoare şi Arbitraj.

„Susţin unitatea şi dezvoltarea Partidului Naţional Liberal. În frunte cu Ludovic Orban, PNL este capabil să adune toate resursele benefice ale societăţii româneşti, pentru a ajunge la guvernare şi a oferi României o dezvoltare sustenabilă si concretă”, a apreciat Costel Şoptică.

Copyright © 2011 Banul Botoşănean