Au mers cu soţiile la serbarea unei comune model în atragerea de fonduri europene

Într-o perioadă în care se discută din ce în ce mai des despre familia tradiţională din România, noua conducere a PNL Botoşani a sărbătorit în familie Ziua comunei Mihălăşeni, una dintre comunele model în atragerea de fonduri europene.

 

“Gospodarul satului”, Loredan Buraga, şi-a întâmpinat împreună cu soţia, Lăcrămioara Buraga, colegii din PNL. Liderul liberalilor botoşăneni, senatorul Costel Şoptică, a mers însoţit de soţia sa Magda Şoptică, la sărbătoarea din Mihălăşeni, la fel şi secretarul general al PNL Botoşani, Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni, care a fost însoţit de soţia sa Oxana Rotundu.

Acesta s-a vrut şi un semnal prin care PNL arată hotărât că susţine valorile tradiţionale creştine, în contextul naţional al modificării constituţiei cu privire la componenţa legală a unei familii. 

La spectacolul de la Mihălăşeni au mai fost de la PNL Ada Macovei şi Mirela Saucă, preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din Botoşani. 

Noii lideri ai PNL au spus că partidul va fi condus prin susţinerea primarilor liberali şi a consilierilor locali de către conducerea judeţeană, prin implicarea directă a liderii filialei judeţene în aplicarea politicilor liberale la nivel local. 

Comuna Mihălășeni este una în care accesarea fondurilor europene s-a făcut simțită în nivelul de trai al localnicilor. De la asfalt și after-school, la mâncare caldă pentru elevii din jumătate de comună cu mulți ani înainte ca Guvernul abia să testeze această variantă de înlocuire a depășitului ”laptele și cornul”. 

{gallery}pnlmihalaseni{/gallery}