Achiţei sau Roman şi Saucă, înlocuiţi pe listă cu Sulfina Barbu şi Gireadă

PNL+PDL=0, la Botoşani! Una au votat liberalii la Botoşani, alta le pregăteşte Bucureştiul!

După ce şi-au ales candidaţii pentru alegerile parlamentare într-un mod care mai mult a dezbinat filiala decât a unit-o, liberalii botoşăneni îşi văd şi adevărata lor valoare în ochii conducerii centrale a partidului, iar ce se pregăteşte acum arată că de la centru nu se dă doi bani pe liberalii locali.

Astăzi are loc la Bucureşti şedinţa PNL în care se validează listele cu locurile eligibile pentru alegerile parlamentare.
Lista trimisă de la Botoşani nu are nicio valoare la Bucureşti. Potrivit unor surse din PNL, pe primul loc la Senat ar urma să rămână actualul deputat Costel Şoptică, iar la Camera Deputaţilor totul se schimbă.

„La Camera Deputaţilor Bucureştiul vrea să-i scoată fie pe Cristian Achiţei, fie pe Cristian Roman, dar şi pe Mirela Saucă, iar în locul lor să fie Sulfina Barbu, fostul ministru al Muncii şi Verginel Gireadă”, au declarat sursele din PNL.

Astfel, ar urma ca lista de la Camera Deputaţilor să fie formată din Sulfina Barbu, Cristian Achiţei sau Cristian Roman şi Verginel Gireadă, cele trei locuri considerate eligibile.

La fostul sediu al PDL se strâng semnături pentru o plângere prealabilă a PNL Botoşani faţă de conducerea centrală sub formă de „Tabel nominal cu membrii organizaţiei judeţene PNL Botoşani care susţin lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare 2016, aşa cum a fost stabilită în şedinţa CCJ din 1 octombrie 2016 în urma votului liber exprimat de către 478 de delegaţi”.

Asta este cel puţin jenant pentru liberali, fiind puşi în situaţia de a semna un tabel prin care susţin ceva ce au votat şi totul împotriva conducerii centrale.

În primele două ore ale zilei au fost strânse 100 de semnături. În fostul sediu PDL cei care strângeau semnăturile erau Ada Macovei, Mirela Saucă şi Ion Diaconu. 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani