Surpriza PSD pentru Camera Deputaţilor: un comisar şef, un inspector general şi un director

PSD BotosaniPotrivit unor informaţii pe surse din PSD, pe lista de la Camera Deputaţilor social-democraţii botoşăneni propun pentru alegerile parlamentarei trei nume noi, trei membri cu funcţii de conducere în instituţii publice.

Astfel, potrivit surselor, Mihaela Huncă, inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Răzvan Rotaru, comisar şef al Gărzii de Mediu, şi Marius Budăi, directorul Casei Judeţene de Pensii, ar fi trei dintre cei propuşi pentru locurile eligibile de pe lista pentru Camera Deputaţilor. Aceştia trei se vor alătura medicului Tamara Ciofu, actual deputat, care îşi va păstra locul.

Nu se ştie încă dacă fostul lider al PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineachi, va mai candida la următoarele alegeri parlamentare.

„Andrei(n.r.: Andrei Dolineaschi) are toată susţinerea mea şi cred că a întregii conduceri a filialei pentru ca candida în judeţul Botoşani. Dar în cazul lui depinde şi ce spune conducerea centrală a partidului şi încă nu s-a stabilit nimic”, au declarat surse din PSD Botoşani.
Social-democraţii botoşăneni iau în calcul patru locuri eligibile pentru lista de la Camera Deputaţilor la alegerile din toamnă.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani