Tinerii din vechiul PDL au dat liderul unic al noului TNL

Adrian PoclidOrganizația Județeană de Tineret PNL Botoșani are președinte unic. Tineretul Național Liberal a promovat în conducere, la finele săptămânii trecute, mai mulți lideri ai organizaților de tineret din țară.

Biroul Permanent Național al TNL a decis numirea a 23 de președinți unici în filialele județene ale Tineretului Național Liberal printre care și pe Adrian Poclid, președintele ales al tinerilor liberali botoșăneni.

Cele 23 de organizații de tineret din țară care vor avea președinți unici sunt cele de la Alba, Arad, Arges, Bacau, Botoșani, Bihor, Buzău, Caraș, Constanța, Cluj, Dâmbovița, Dolj, Galați, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Tulcea, Vrancea și Diaspora.

“Este o responsabilitate imensă această numire pentru că urmează o perioadă grea și mă refer aici la alegerile parlamentare din toamnă când va trebui să fim uniți și puternici în continuare pentru a schimba culoarea județului din roșu în galben. Îi invit pe această cale pe toți tinerii care vor să aibă un cuvânt de spus în politica românească și cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în jurul lor să se alăture celei mai puternice organizații de tineret”, a spus Adrian Poclid, președintele Organizației Județene PNL Botoșani.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani