Andrei și Murariu, oamenii pe care PSD îi pune să lucreze cu Flutur

Cosmin Andrei si Ovidiu PortariucPSD a stabilit care sunt cei doi consilieri locali care vor fi susținuți pentru a deveni viceprimari ai municipiului Botoșani și care vor trebui să facă echipă cu primarul liberal Cătălin Flutur.

Fost viceprimar în timpul mandatului de primar al lui Ovidiu Portariuc, președintele PSD Botoșani, Cosmin Andrei va fi susținut de partid pentru a ocupa aceeași funcție și în următorii patru ani, când primar va fi Cătălin Flutur.
În ultimii patru ani, Andrei a avut mai multe atacuri la adresa lui Cătălin Flutur, care a ocupat postul de director al Locativa SA.

„Noi vom susţine toate proiectele pentru Botoşani, nu vom avea atitudinea pe care au avut-o consilierii PNL şi viceprimarii PNL în mandatul 2012-2016. Absolut toate propunerile bune ale noului primar Cătălin Flutur vor fi adoptate”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Pentru al doilea post de viceprimar, PSD îl propune pe Marian Murariu, de 37 ani.

În Consiliul Local Botoșani, în urma alegerilor din 5 iunie, au acces doar PSD și PNL, social-democrații având 12 consilieri locali, cu unul mai mult decât PNL.

Liberalii nu au anunțat dacă vor avea propriile lor nominalizări pentru cele două posturi de viceprimari. Alegerea celor doi viceprimari se va face prin votul majorității simple, de 50%+1 din numărul consilierilor locali, iar schimbarea lor se va putea face doar cu două treimi din voturile consilierilor locali.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani