Politician: „Am fost vândut! Nicio diferenţă între ei şi oamenii crescuţi fără Dumnezeu!”

Dezvăluiri şocante făcute de un om politic ajuns în vârful piramidei puterii şi care acum îşi îngrijeşte rănile provocate de cei care i-au fost aproape, nu de duşmanii politici.

Florin Ţurcanu a fost preşedinte al PNL din 2009 până în 2015, deputat între 2008-2012, preşedinte al Consiliului Judeţean între 2012 şi 2015.

A pierdut funcţia de preşedinte al CJ în urma unei condamnări pentru falsuri într-o şedinţă de partid, iar apoi a demisionat din funcţia de co-preşedinte al PNL Botoşani.

La aproape 5 luni de când nu mai deţine şefia în PNL şi nu mai este „Împărat” în judeţ, Ţurcanu spune că totul i s-a tras de la oamenii în care a crezut şi cărora le-a acordat funcţii.

„Am fost vândut. Când cineva te vinde nu poţi să treci peste acea rană uşor. Am fost vândut cu gândul să îmi ia locul cât mai repede înainte de termen. Nu este nicio diferenţă între oamenii care i-am avut eu lângă mine şi oamenii care au crescut fără Dumnezeu. Sunt puternic şi tot timpul am avut puterea să o iau de la zero. Am timp să stau şi să aştept. Eu sunt învăţat şi cu munca şi greutăţile, cu neajunsurile, alţii nu sunt învăţaţi cu astea şi când vor cădea de acolo de sus, nu ştiu dacă vor mai putea să se ridice. Cei care m-au vândut sunt şi din PNL şi din afara lui”, a declarat Florin Ţurcanu.

Din echipa lui Ţurcanu la Consiliul Judeţean au făcut parte Gheorghe Sorescu, vicepreşedinte, Cristian Achiţei, vicepreşedinte, şi Radu Judele, administrator public al judeţului. 

Ţurcanu a spus despre Achiţei că a colaborat foarte puţin timp cu el şi că îl consideră un om „dintr-o bucată”

Despre Gheorghe Sorescu fostul preşedinte al CJ nu a vrut să spună nimic, iar despre Radu Judele a precizat, când a fost întrebat dacă regretă că l-a adus în CJ: „Dacă ar fi să o iau de la capăt, aţi vedea că nu aş mai face aceleaşi greşeli!”.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean